Username
Forgot password?
Welcome to our site!
Or Join with FTTF
Home > Lampcms > Bugs
0
votes
1 answer
671 views
 
Hi my friends I'm using xampp and Apache. I install lampcms in my server and when I'm going to "localhost/lampcms/www/index.php" show the blank…
asked 2016-10-12 13:15:43
In Bugs
 
myes89
Latest answer by: myes89
9 months and 14 days ago
0
votes
0 answers
613 views
 
I'm using xampp and apache and install lampcms in my server but now when I'm going to "localhost/lampcms/www" show this error: Error: Error…
asked 2016-10-09 12:19:07
In Bugs
 
myes89
0
votes
0 answers
547 views
 
I have install and checking "Search option" by question title or body.But I am not getting any result which is available at mysql database…
asked 2016-08-05 05:32:44
In Bugs
 
pushpraj.y
0
votes
0 answers
710 views
 
I installed LampCMS  today  and I am able to login  but when I am trying submit "Ask Question" I get this error. " Alert: Form token…
asked 2015-03-19 02:34:39
In Bugs
 
nathan
0
votes
0 answers
732 views
 
This morning we had a user report that they could not ask a new question due to an issue with LampCMS. Restarting did nothing.  The display is…
asked 2014-07-08 10:04:43
In Bugs
 
aldrich
0
votes
0 answers
632 views
 
Hello! first thank for your work, I'm interrested in your project. When I tryed to play a little with your app, I came across a minor bug: (all of…
asked 2014-04-24 10:09:31
In Bugs
 
Vodsky
0
votes
0 answers
675 views
 
Getting the following error message when trying to register a new users. Is there a setting to restrict certain domains?
asked 2014-04-24 05:11:28
In Bugs
 
myredhotcar
1
vote
1 answer
2708 views
 
When I click sign up and enter my user name and email and submit, I get this error: Error occurred. Administrator has been notified of the error. We…
asked 2014-04-04 16:04:55
In Bugs
 
sworded
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 3 months ago
0
votes
0 answers
2036 views
 
It seems that I can log in to my LampCMS via Facebook, but other people cannot.   Also, I receive this error message, even when i visit the…
asked 2014-03-31 10:51:48
In Bugs
 
Jason Greenberg
0
votes
0 answers
1097 views
 
Hi, Sometimes people can't log in to my LampCMS with Facebook.  My facebook account seems to work, but then someone else tried and got this…
asked 2014-03-24 11:03:07
In Bugs
 
Jason Greenberg
1
vote
2 answers
756 views
 
I Changed a user's status to "Deleted" and he still appears in the "Members" page.  How can i remove him completely?  Is this a bug?
asked 2014-03-04 10:39:05
In Bugs
 
Jason Greenberg
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 4 months ago
0
votes
1 answer
860 views
 
ERROR March 4, 2014 11:20:18 Lampcms\WebPage-> handleException() /var/www/ask/lib/Lampcms/ WebPage.php  line: 962 Exception caught in:…
asked 2014-03-04 10:37:01
In Bugs
 
Jason Greenberg
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 4 months ago
0
votes
1 answer
1611 views
 
ERROR March 4, 2014 09:10:07 Lampcms\WebPage-> handleException() /var/www/ask/lib/Lampcms/ WebPage.php  line: 962 Exception caught in:…
asked 2014-03-04 09:18:47
In Bugs
 
Jason Greenberg
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 4 months ago
0
votes
0 answers
516 views
 
When I go there to sign up with my admin account it says Alert Error occurred. Administrator has been notified of the error. We will fix this as…
asked 2013-12-12 21:25:57
In Bugs
 
John
1
vote
0 answers
433 views
 
I noticed on both your installation here and mine that when I created an account using the Google API; I get a broken image on my…
asked 2013-11-15 12:05:03
In Bugs
 
Warren Gwartney
0
votes
1 answer
13815 views
 
Hi Dmitri, First of all LampCMS has definitely more successful features and architecture than other similar applications, even perhaps more…
asked 2013-09-29 13:14:30
In Bugs
 
Mehmet Mert Yıldıran
Latest answer by: Mehmet Mert Yıldıran
3 years and 9 months ago
0
votes
2 answers
760 views
 
When using the search, it appears it only searches the body of a question - not the titles, and maybe not even the comments (I haven't been able to…
asked 2013-09-19 08:49:57
In Bugs
 
aldrich
Latest answer by: aldrich
3 years and 10 months ago
0
votes
1 answer
808 views
 
Using config/acl.ini I have these properties for "everyone" view_question = D view_answers = D view_comments = D login = A read = D Based on the acl…
asked 2013-09-06 13:04:55
In Bugs
 
arikusu
Latest answer by: Dmitri Snytkine
3 years and 10 months ago
0
votes
2 answers
8441 views
 
I have most of my site setup but when I get email responses, it doesn't give a URL that works.  It gives me a URL like: testuser has…
asked 2013-09-01 20:09:27
In Bugs
 
kfactset
Latest answer by: ktest
3 years and 10 months ago
0
votes
1 answer
641 views
 
If the !config.ini file is setting the minimum reputation in order to add comments to 1, and a user has a reputation of 1, they are unable to add a…
asked 2013-08-29 12:03:55
In Bugs
 
aldrich
Latest answer by: aldrich
3 years and 10 months ago
Pages : 1 | 2 | 3 | 4 >

Alert