Username
Forgot password?
Welcome to our site!
Or Join with FTTF

htaccess

0
votes
1 answer
501 views
 
I was able to get everything installed and working using Apache with fcgi and I have lampcms installed in subdir:…
asked 2013-11-15 08:01:48
 
Warren Gwartney
Latest answer by: Warren Gwartney
3 years and 6 months ago
0
votes
0 answers
568 views
 
Hi, I've been going over this thread http://support.lampcms.com/viewquestion/quest818/Some-questions-regarding-lampcms And have been trying real…
asked 2013-03-29 20:36:31
In New stuff
 
drew1two
0
votes
2 answers
576 views
 
Hello, I noticed that Questions with multiples pages have the same title, also if i click to go to the second page for example, when the page is…
asked 2012-06-09 04:45:46
In Bugs
 
GeeK
Latest answer by: Dmitri Snytkine
4 years and 10 months ago
0
votes
5 answers
4169 views
 
I installed LampCMS in a subdirectory. I put system files and folders such as !config.ini and lib in  var/www/example/lampsite , and it's…
asked 2012-04-28 04:51:26
 
Dreám Bongo
Latest answer by: drew1two
4 years and 19 days ago
0
votes
2 answers
761 views
 
Here is what I have currently completed: Ran phptest.php Updated PHP5.2 to 5.3+ Create DB Name for lampcms in mysql Installed Mongo Started Mongo…
asked 2012-01-22 13:22:44
 
zerobandwidth
Latest answer by: Amrita Rai
5 years and 3 months ago
0
votes
1 answer
690 views
 
I was install Lampcms but got problem is htaccess running wrong :( How I fix this issue?
asked 2011-09-30 01:40:55
 
Mai Lan
Latest answer by: rajendraprasad
5 years and 5 months ago
0
votes
1 answer
605 views
 
We have some potential applications for LampCMS that are internal, with sensitive information any thoughts on how to lock down the program and…
asked 2011-04-16 17:58:24
 
socialmediator
0
votes
6 answers
1293 views
 
I've got .htaccess working properly on my server.  If I use this (not real, just for testing) code, all page will show the ask form page:…
asked 2011-03-22 16:19:45
 
axiomx11
0
votes
1 answers
585 views
 
I'm trying to setup lampcms on a local intranet.  I've got the front page to load, but all sub pages 404, notably /register/ Is there an…
asked 2011-03-22 11:25:00
 
axiomx11

Alert