Username
Forgot password?
Welcome to our site!
Or Join with FTTF

Error: Unable to connect to Mongo: Unknown error

0

1227 views
Exception Class: Lampcms\DevException

Error code: 1

File: C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Mongo\DB.php

Line: 149

Trace:
#0 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(172): __construct(Lampcms\Ini)
#1 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(466): Lampcms\{closure}(Lampcms\Registry)
#2 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(446): Lampcms\{closure}(Lampcms\Registry)
#3 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Cache\Mongo.php(108): __get('Mongo')
#4 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Cache\Cache.php(140): factory(Lampcms\Registry)
#5 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(207): __construct(Lampcms\Registry)
#6 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(466): Lampcms\{closure}(Lampcms\Registry)
#7 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(446): Lampcms\{closure}(Lampcms\Registry)
#8 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(194): __get('Cache')
#9 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(466): Lampcms\{closure}(Lampcms\Registry)
#10 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\Registry.php(446): Lampcms\{closure}(Lampcms\Registry)
#11 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\WebPage.php(299): __get('Tr')
#12 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\lib\Lampcms\WebPage.php(259): setLocale()
#13 C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.9\www\www\index.php(89): __construct(Lampcms\Registry)


How can I fix it ?

thanks..
 
asked June 3, 2012 at 10:50 AM

 tr

2 Answers

0
 
I was also receiving the same error, in my case i had stupidly forgot to add extension=mongo.so to my php.ini
flag
answered July 26, 2012 at 7:28 PM
0
 
This means your mongo server is not running. Just make sure Mongo server is running and that the address and port number of your mongo server is set correctly in !config.ini in the [MONGO] section
flag
answered June 4, 2012 at 5:32 AM

Your answer

Join with account you already have

FTTF

Preview

Alert